DENK MINDER NA. OBSERVEER EN VOEL MEER
OM HET ONMOGELIJKE TE BEREIKEN.

LEADER BEING
STRENGTH
INDICATOR

Wij BRENGEN 'PEOPLE TRANSFORMATION', WAARDOOR LEIDERS VAN NATURE GAAN BIJDRAGEN AAN HET GROTERE GEHEEL.

IK WIL MIJZELF TRANSFORMEREN IK WIL MIJN TEAM'S TALENTEN BENUTTEN IK WIL MIJN ORGANISATIE TRANSFORMEREN

LBSI ASSESSMENT EN
TEAMONTWIKKELING PROGRAMMA.

Essentieel en centraal in onze people transformation programma’s is de door ons ontwikkelde, lichaamsgerichte assessment methode: de Leader Being Strength Indicator ("LBSI"). In de basis is LBSI een profileringsmethode waarmee je jezelf, de mensen om je heen en de dynamiek in je team beter begrijpt. Deze vereenvoudigde omschrijving doet echter onvoldoende recht aan de innovatieve en onderscheidende kenmerken van de methode.

Kom in contact met Jorn of lees onze white paper om meer te ontdekken!
BEL MET JORN LEES MEER

DUS WAT IS HET NOU ECHT?

LBSI is een unieke, baanbrekende methode die talenten en voorkeuren meet die mensen van nature bezitten. Het brengt kandidaten in verbinding met hun volledige lichaamsintelligentie – in hoofd, hart en romp. Iedereen heeft deze intelligentie in zich, we weten alleen vaak niet hoe er toegang toe te krijgen en het in te zetten. LBSI is ervaringsgericht en focust zich op de persoon als geheel, in plaats van mensen te labelen of in hokjes te stoppen. Het maakt de systemen waar we onderdeel van zijn visueel. Dit zijn de drie elementen die het zo onderscheidend maken: 

INTEGREER
LICHAAMSINTELLIGENTIE
IN HOOFD-HART-ROMP

LBSI test het hele lichaam en niet (alleen) het brein met een vragenlijst of interview. Leren via het lichaam gaat ongekend snel, doordat je inzichten uit fysieke ervaringen direct absorbeert in je ZIJN.

BEGRIJP VERSCHILLENDE TALENTEN EN GEEF STURING VANUIT MENSELIJKE DYNAMIEK

LBSI traint mensen om team dynamiek te begrijpen en van daaruit sturing te geven. Het begint met het begrijpen van de nuances in je eigen profiel, om daarna de profielen van anderen te doorgronden en ermee te werken. 

BRENG TALENTEN IN KAART VOOR EFFECTIEVE TEAM PRESTATIES: LEIDEN OF VOLGEN?

LBSI brengt teams in kaart via inzichtelijke modellen, om optimaal gebruik te maken van al het beschikbare talent. Constellatie modellen worden ingezet in dagelijkse samenwerking en strategie, om transformatie aan te jagen en om verandering te borgen.

WAAROM KIEZEN VOOR LBSI?

Mede dankzij de LBSI software applicatie, biedt LBSI onmiddellijk inzicht in leiderschapsstijlen en -voorkeuren, persoonlijke impact en hoe beter samen te werken. De lichaamsgerichte assessment en het persoonlijk rapport vormen het startpunt. Daarna bieden we vervolgprogramma’s gericht op de verdieping van de inzichten, persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van teamprestaties en samenwerking. Hebben je huidige ontwikkelingsprogramma's ook elementen als LBSI, die de nadruk leggen op lichaamsgericht leren en systeemdenken?
VERKEN MET JORN WAT ER MOGELIJK IS

LBSI MEDIA & EVENTS

Ontdek meer over hoe LBSI werkt, de impact ervan op organisaties, de wetenschappelijke achtergronden en hoe het is ontwikkeld via onze media hieronder.

ARTIKEL MT MAGAZINE: COLLECTIEF LEIDERSCHAP – WAT JE ALS LEIDER KUNT LEREN VAN JE LICHAAM

Lees meer

ARTIKEL WERF-EN: DIT IS HET ASSESSMENT DAT JE DOET VOELEN WAT JE KUNT

Lees meer

WHITE PAPER (ENG): LEADER BEING STRENGTH INDICATOR

LEES MEER

CCL WHITE PAPER (ENG): THE HOW-TO OF VERTICAL LEADERSHIP DEVELOPMENT (PART 2)

LEES MEER

IK HOUD BEWUST MIJN MOND OF SPREEK ME JUIST UIT, AFHANKELIJK VAN WAT HET PROCES NODIG HEEFT.

Het MT waar ik destijds in zat, was totaal anders dan vorige teams. Dat zat hem in de tijd die we namen om naar elkaar te luisteren en de manier waarop beslissingen werden genomen. Het maakte me nieuwsgierig naar het Collectief Leiderschap Programma dat zij hadden gevolgd.

Ik had al aardig goed zicht op wat ik kon en tijdens het programma begon ik te reflecteren op wat ik nu eigenlijk de wereld in wil brengen. Ik kan mijn carrière nu beter sturen, doordat ik bewuster ben van waar en waarmee ik kan bijdragen – wat me het gelukkigst maakt. De LBSI assessment hiep me inzien wanneer ik op mijn best ben.

Met LBSI kun je je niet anders voordoen dan je bent. Dankzij de LBSI workshop met mijn team pakken we problemen beter aan, doordat iedereen nu weet welke impact hij of zij maakt. Ik speel nu met mijn impact door bewust stil te zijn of me uit te spreken, afhankelijk van wat het proces of mijn team nodig heeft. Dit maakt me flexibeler in mijn handelen.

testimonials


Mariëlle van de Merbel.
Directeur Vitality bij a.s.r.LBSI   1238