DE NIEUWE TRANSFORMATIEKRACHT
ZIT IN HET HART.

CONSCIOUS
EVOLUTION
LEADERSHIP

Wij BRENGEN 'PEOPLE TRANSFORMATION', WAARDOOR LEIDERS VAN NATURE GAAN BIJDRAGEN AAN HET GROTERE GEHEEL.

IK WIL MIJZELF TRANSFORMEREN IK WIL MIJN TEAM'S TALENTEN BENUTTEN IK WIL MIJN ORGANISATIE TRANSFORMEREN

We bieden een unieke, bewezen en praktische benadering om senior leiders te begeleiden bij het upgraden van hun menselijke programmering, door het verhogen van hun bewustzijn naar het niveau van LIEFDE uit de Schaal van Menselijk Bewustzijn van Dr. David R. Hawkins. Het helpt je de shift van hoofd naar hart te maken, je nieuwe ‘besturingssysteem’ te onderhouden en je impact te vergroten, binnen je organisatie(s) en daarbuiten.

Kom nu in contact met Roelien om meer te horen!
BEL MET ROELIEN MAIL ROELIEN

Transformatie programma voor
senior leaders

Om je leven naar een hoger niveau te tillen en het succes van je bedrijf te garanderen, ligt de oplossing in jezelf. Ga op een plezierige, inspirerende reis van zelfontdekking en zingeving. Je zult je solide en vervuld voelen, verbonden met jouw kern. Van daaruit creëer je van nature het ideale klimaat waarin je mensen kunnen floreren en navigeer je met gemak in onbekende wateren. Omarm de ware kracht van het hart en laat LIEFDE jouw signatuur zijn in het 2020 decennium!

LEES
MEER

BEWUSTZIJN IN DEZE CONTEXT

Bewustzijn betekent dat je je bewust bent van jezelf en de wereld om je heen. Onze ervaring ervan is zeer persoonlijk: subjectief, uniek en direct verbonden met onze gedachten, percepties, gedrag en overtuigingen. De kwaliteit van ons bewustzijn wordt bepaald door ons vermogen te ervaren en onze emoties; daarmee creëren we onze realiteit en hoe we die beleven. In het programma gebruiken we Dr. Hawkins' Schaal van Menselijk Bewustzijn als krachtig referentiemiddel voor persoonlijk ontwikkeling en transformatie.

WAT HEEFT LIEFDE ERMEE TE MAKEN?

Het niveau dat Dr. Hawkins LIEFDE noemt adopteren als jouw staat van zijn gaat niet per se over het woord 'liefde'. Misschien gebruik je liever termen als empathie, compassie of zorgzaamheid. Dat is allemaal oké. Waar het op neerkomt, is dat je gaat acteren vanuit een pure bron en bewust kiest te leven vanuit aandacht, compassie en zorg voor het welzijn van jezelf, anderen en het grotere geheel. Vanuit deze basis kunnen we met andere, betere producten, diensten, beleid en leefstijlen een hele nieuwe wereld creëren.

IETS ANDERS IS NODIG: WAT ONS HIER BRACHT, ZAL ONS NIET 'DAAR' BRENGEN

WE STAAN OP EEN KRUISPUNT

In onze ambitie naar vooruitgang en rijkdom hebben wij mensen een indrukwekkende, geavanceerde high-tech wereld gecreëerd. Aan het begin van dit decennium heeft de pandemie ons tot stilstand gebracht. De crisis legt ook het lijden bloot dat onze vooruitgang heeft veroorzaakt. Duidelijk is dat onze oude manieren niet meer werken. Als we blijven doen wat we deden, gaan we onze wereldwijde uitdagingen niet oplossen. Om onszelf te matchen met de dynamische wereld en te floreren in de nieuwe 'roaring 20's', is een upgrade nodig in onze menselijke programmering: we moeten ons openstellen voor het hart en opereren vanuit een hoger niveau van bewustzijn.

EEN REUZENSPRONG VOOR CORPORATE

Corporate is van oudsher gericht op lineair, "linkerbrein" denken en heeft daarmee de grootste slag te maken om het voortouw te nemen in de aanstaande transformatie. Organisaties kunnen niet verder evolueren dan waar hun meest senior leiders zijn in het ontwikkeling - in hun bewustzijn. Daarom richten wij ons met Conscious Evolution Leadership op senior leiders die hun leiderschap (willen) plaatsen in de bredere maatschappelijke context en de 'reis naar binnen' willen verkennen. Niet alleen voor hun persoonlijke transformatie of het succes van hun bedrijf, maar met name ook ten dienste van hun bijdrage aan het grotere geheel.

TIJD VOOR CORPORATE OM
HET VOORTOUW TE NEMEN

Corporate is goed ingebed in de samenleving en raakt het leven van veel mensen. Stel je de impact voor wanneer een senior leider als jij de kracht van het hart begint aan te boren. Als jij de step up maakt, heeft dat een directe, positieve invloed op jezelf, je mensen, je organisatie(s) en de samenleving. Het vermogen om hoofd- en hartintelligentie te integreren zal een bepalende factor zijn of organisaties floreren of falen in het nieuwe transformatie tijdperk.

PROGRAMMA BROCHURE (ENG) BEL MET ROELIEN

IETS ANDERS IS MOGELIJK: ONZE VISIE

STA SOLIDE ALS EEN BOOM - INSTALLEER LOVEOS

Je openstellen voor de kracht en wijsheid van het hart is alsof je een nieuw 'besturingssysteem' installeert, waaruit je acties voortkomen. We noemen het LOVE-OS en het heeft het voortreffelijke vermogen om ons door onbekende wateren te loodsen. LOVE-OS biedt je een breder, meer betekenisvol fundament en nauwkeurige richting voor jouw leiderschap. Leiders die LIEFDE adopteren als hun staat van zijn, faciliteren op natuurlijke wijze de omstandigheden voor hun mensen om verbonden te blijven en te floreren. Het is de eerste stap om het door te geven aan je mensen en het grotere geheel.

SAMEN EEN ECOSYSTEEM BOUWEN ZOALS DE AMAZONE

Als senior leiders opereren vanuit LIEFDE en hun krachten bundelen, bouwen ze een energetisch ecosysteem met hun hogere staat van zijn. Net als het ecosysteem van de Amazone, kunnen zij een sleutelrol spelen door 'zuurstof' te leveren om het leven op aarde in stand te houden en een klimaat te creëren waarin iets heel anders kan ontstaan - binnen, tussen en buiten hun organisatie(s). In deze menselijke Amazone staan ​​leiders samen solide als prachtige bomen. Ze bieden troost en veiligheid aan de mensen die van hen afhankelijk zijn, tillen hen naar een hoger niveau en wijzen hen de weg vooruit.

EEN SPRINGPLANK VOOR COLLECTIEF LEIDERSCHAP

Conscious Evolution Leadership is als een paraplu die al ons Collectief Leiderschap werk overkoepelt. Het zorgt ervoor dat transformatie in de juiste omstandigheden zal plaatsvinden, onder de vleugels van senior leiders die de hoofd-hart integratie hebben gemaakt. Goed verbonden met hun hart en stevig geworteld in hun lichaam komt alles wat zij initiëren uit een zuiver(der)e bron. Als zij solide staan als een boom, wordt de grond zeer vruchtbaar voor het succes van Collectief Leiderschap in de corporate omgeving.

WAT IS COLLECTIEF LEIDERSCHAP? VERKEN HET MET JORN

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM
'LIEFDE' JOUW SIGNATUUR TE MAKEN?

Begin jouw Conscious Evolution Leadership reis nu! Jij kunt een cruciale, levensondersteunende rol spelen in dit nieuwe tijdperk, enkel door de kwaliteit van jouw zijn te verbeteren. Maak LIEFDE tot jouw signatuur en bundel je krachten met gelijkgestemde senior leiders om samen een vruchtbaar ecosysteem te bouwen om anderen naar een hoger niveau te tillen. Neem nu contact op om van start te gaan!

BEL MET ROELIEN MAIL ROELIEN

PERSOONLIJK RETREAT (24u)

Begin je reis met een krachtige, individuele begeleide retreat ervaring om jouw bewustzijn te verhogen en de slag van hoofd naar hart te maken. Het is alsof je LOVE-OS 's nachts installeert. We leggen hiermee de basis voor jouw nieuwe besturingssysteem en bereiden je voor om het door te geven.

LEES MEER

COLLECTIEF LEIDERSCHAP

Geef het door binnen jouw organisatie. Laat je mensen floreren met ons Collectief Leiderschap programma. Met LIEFDE als jouw staat van zijn, creëer je van nature een gezond ecosysteem en vruchtbare bodem voor succesvolle people transformation op alle niveaus in jouw organisatie.

WAT IS HET?

PEER CIRCLE PROGRAMMA

Geef het door buiten je organisatie(s). Vergroot je impact door krachten te bundelen met jouw peers. Een combinatie van diepgaand ervaringsleren en zinvolle dialoog zorgt voor verbinding, inspiratie, in stand houden van LOVE-OS en samen bijdragen aan het grotere geheel.

IN GESPREK

GEEF HET
DOOR

Wij geloven sterk in het
concept van doorgeven
of "pay it forward".
Daarom ondersteunen
wij jou, als de meest senior
leider, om zelf grootschalige
en duurzame people
transformation mogelijk te
maken, zowel binnen als
buiten jouw organisatie(s).

LEES MEER

HOE CONSCIOUS EVOLUTION LEADERSHIP WERKT

VIND DE OPLOSSING
IN JEZELF

Wij mensen houden het liefst vast aan wat we kennen en zoeken oplossingen graag buiten onszelf. De verandering die we nodig hebben komt echter niet van buitenaf. Transformatie vraagt dat we leren loslaten en sturing gaan geven van binnenuit. De huidige tijden en uitdagingen vereisen dat we extra middelen in onszelf aanboren. Het is niet zo dat je cognitieve brein je in de steek heeft gelaten. Het is alleen nog niet op vol potentieel, voordat het wordt gevoed door de intelligentie van je hart.

OMARM DE KRACHT
VAN JE HART

Het nieuwste onderzoek bewijst hoe het hart een verbazingwekkend breed spectrum aan informatie communiceert: van gezondheid en welzijn tot kwaliteiten als wijsheid en compassie. Het hart is de toegangspoort voor bewustzijnsverhoging. Je openstellen voor haar intelligentie kan in het begin kwetsbaar en onzeker voelen. Als je het jezelf eenmaal toestaat, ervaar je de kracht en nederigheid die het hart te bieden heeft om een inclusieve en duurzame wereld te bouwen.

 

STEVIG VERANKERD
IN JE LICHAAM

Een belangrijke voorwaarde voor bewustzijnsverhoging is om stevig in je fysieke lichaam verankerd te zijn, verbonden met je hele lichaamsintelligentie. Het lichaam bevat alles wat nodig is voor natuurlijke wendbaarheid. In een wereld waarin we makkelijk overweldigd worden door informatie overvloed, technologische vooruitgang en de snelheid van verandering, kan het lichaam onze veilige haven zijn om ons open te stellen voor de diepte en het potentieel van het hart.

CONSCIOUS EVOLUTION LEADERSHIP MEDIA & EVENTS

SPOTIFY PLAYLIST: VOLG ONZE PLAYLIST – PERSPECTIEVEN VOOR ELKE DAG IN 2021

VOLGEN

VIDEO (ENG): CONSCIOUS EVOLUTION LEADERSHIP INTRODUCTIE – SLUIT JE AAN!

KIJK

VIDEO (ENG): DAVID BOWIE ABOUT MISMATCH TECHNOLOGICAL ADVANCE VS. HUMAN EVOLUTION

KIJK

VIDEO (ENG): THE GODFATHER – READY YOURSELF FOR THE 2020 DECADE

KIJK

VIDEO RTL Z - DE BAROMETER (ENG & NL): PRESENCEATWORK

kijk

PROGRAMMA BROCHURE (ENG): CONSCIOUS EVOLUTION LEADERSHIP

LEES MEER

CONSCIOUS EVOLUTION LEADERSHIP’S OPRECHTE MISSIE IS JEZELF TE VERBETEREN OM ANDEREN TE LATEN OPBLOEIEN

Conscious Evolution Leadership heeft de oprechte missie om jezelf te verbeteren, zodat je anderen kunt laten opbloeien. In dit programma heb ik geleerd dat handelen vanuit cognitieve kracht alleen niet meer voldoende is om de uitdagingen van onze grillige wereld het hoofd te bieden. Ik heb ervaren hoe het je in balans brengt als je naar binnen gaat, echt je emoties voelt en contact maakt met je onderbuikgevoel. Wanneer je die delen van jezelf integreert, gaat alles zoveel soepeler in alle aspecten van je leven. Nu heb ik simpele oefeningen om dit ook in mijn dagelijks leven te onderhouden.


Annemarie Bekker.
Communications consultant bij
Stichting Anne Frank HuisLBSI   1259

HET STELT ME IN STAAT VERBINDING TE MAKEN MET MENSEN OP EEN PRETTIGE MANIER, ZONDER OORDEEL

De Conscious Evolution Leadership aanpak introduceert een meer spiritueel aspect in leiderschapsontwikkeling. Voor mij betekende het dat ik bewust besloot te gaan handelen vanuit een staat van aandacht, zorg en liefde voor anderen. Hierdoor maak ik verbinding met mensen om mij heen op een prettige manier, zonder oordeel. Ik geloof dat dit de ontbrekende schakel is in corporate en een voorwaarde voor duurzaamheid. Als dit het uitgangspunt is voor jou en je collega's, kun je echt naar elkaar gaan luisteren en bruggen bouwen, onafhankelijk van welke rang je hebt of in welk team je zit.


Joost Halkes.
COO bij Kinly

LBSI   2347

IN MOEILIJKE SITUATIES BEN IK BETER IN STAAT GEGROND TE BLIJVEN EN TE REAGEREN VANUIT LIEFDE EN COMPASSIE.

Het Conscious Evolution Leadership programma benadert abstracte onderwerpen op een nuchtere manier. Na het programma merk ik hoe ik me met meer gemak door de wereld beweeg. In moeilijke situaties ben ik bijvoorbeeld steeds beter in staat om gegrond te blijven en te reageren vanuit liefde en compassie. Het heeft de manier veranderd waarop ik met anderen omga, omdat ik makkelijker verbinding maak met mijn hart en intuïtie.

Maïte Oonk.
Director Design Doing bij KLM

LBSI   1379