DE NIEUWE TRANSFORMATIEKRACHT
ZIT IN HET HART.

LOVE EMPOWERS

WE SPECIALISE IN PEOPLE TRANSFORMATION, PROPELLING LEADERS TO NATURALLY CONTRIBUTE TO THE GREATER GOOD.

IK WIL MIJZELF TRANSFORMEREN IK WIL MIJN TEAM TRANSFORMEREN IK WIL MIJN ORGANISATIE TRANSFORMEREN

VERHOOG JE BEWUSTZIJN
OM JE LEVEN EEN UPGRADE TE GEVEN
EN JE BEDRIJFSSUCCES VEILIG TE STELLEN

Plaats jij je leiderschap bewust binnen de bredere context van de wereld van vandaag de dag? Ben je nieuwsgierig naar wat nodig is, en vooral wat het van jou vraagt, om je bedrijf succesvol te houden? Ben je je ervan bewust dat een organisatie zich niet verder kan ontwikkelen dan het niveau van haar meest senior leider(s)?

Het is tijd om van binnenuit sturing te gaan geven. Als je je leven naar een hoger niveau wilt tillen en het succes van je bedrijf wilt garanderen, dan ligt de oplossing in jezelf. LOVEEMPOWERS is een unieke, praktische benadering waarbij ‘Love’ aan de basis komt te staan van jouw ZIJN: door je gehele lichaamsintelligentie te integreren, je bewustzijn te verhogen en de slag van hoofd naar hart te maken. Je voelt je (meer) solide, voldaan en verbonden met je kern. Hierdoor verander je als vanzelf het klimaat voor je mensen, zodat zij kunnen floreren en bijdragen aan het grotere geheel. Sluit je aan bij de LOVEEMPOWERS-beweging voor een inspirerende, impactvolle reis van zelfontdekking en zingeving. Laat ‘Love’ jouw signatuur zijn in het 2020 decennium!

WAT IS BEWUSTZIJN IN DEZE CONTEXT?

Bewustzijn betekent dat je je bewust bent van jezelf en de wereld om je heen. Onze ervaring ervan is zeer persoonlijk: subjectief, uniek en direct verbonden met onze gedachten, percepties, gedrag en overtuigingen. De kwaliteit van ons bewustzijn wordt bepaald door ons vermogen te ervaren en onze emoties; daarmee creëren we onze realiteit en hoe we die beleven.

.

WAT IS ‘LOVE’ IN DEZE CONTEXT?

‘Love’ omarmen als jouw staat van ZIJN gaat niet per se over het woord liefde. Misschien gebruik je liever termen als compassie, respect, vriendelijkheid en zorgzaamheid. Dat is allemaal oké. Waar het op neerkomt, is dat je bewust kiest te leven vanuit aandacht, compassie en zorg voor het welzijn van jezelf, anderen en het grotere geheel.

WE STAAN OP EEN KRUISPUNT: WAT ONS HIER HEEFT GEBRACHT, ZAL ONS NIET ‘DAAR’ BRENGEN.

De wereld bevindt zich tussen twee fasen in. We bewegen weg van een cognitieve, rationele wereld naar een meer dynamische setting waarin de noodzaak om te rationaliseren sneller secundair wordt dan verwacht.

Het probleem is niet de technologische, dynamische wereld die we hebben gecreëerd; het probleem is dat wij als mensen achterlopen in onze evolutie. Tot nu toe komen onze acties te veel voort uit laag bewustzijn en negatieve emoties, zoals woede, angst of schaamte. Als we blijven doen wat we deden, lossen we onze grootste uitdagingen niet op. Het is tijd een ​​sprong te maken in onze evolutie en vanuit een hoger bewustzijn te gaan acteren. Een enorme belofte kan werkelijkheid worden: de sleutel tot de toekomst waar we zo naar verlangen ligt in onszelf!

DE OPLOSSING LIGT IN ONSZELF:
GEEF STURING VAN BINNENUIT

Hoewel mensen het liefst vasthouden aan wat ze kennen en oplossingen graag buiten zichzelf zoeken, komt de noodzakelijke verandering niet van buitenaf. De oplossing ligt in onszelf: transformatie vraagt loslaten en naar binnen keren. Het vraagt van binnenuit sturing geven, de band met onszelf versterken en ons bewustzijn verhogen naar het niveau van ‘Love’.

INTELLIGENTIE ZIT IN ONS LIJF,
NIET ALLEEN IN ONS HOOFD

Een belangrijke voorwaarde voor het verhogen van het bewustzijn is dat we solide verankerd zijn in ons lichaam. Door onze intelligentie in hoofd, hart en romp integreren, creëren we flow, presentheid, authenticiteit en aanpassingsvermogen. Vanuit die veilige basis kunnen we onszelf openstellen voor de diepte en het potentieel van het hart, en ons bewustzijn verhogen. Met hartintelligentie als gids floreren we in een betere toekomst voor iedereen!

LEIDERS AANMOEDIGEN
‘LOVE’ TE KIEZEN ALS
HUN STAAT VAN ZIJN

Met LOVEEMPOWERS, bieden we een krachtige methode voor corporate leiders om het bewustzijn te verhogen en het hart te openen. Het bedrijfsleven heeft hierin een enorme slag te maken, dus stel je de impact voor als leiders zich van nature inbrengen vanuit zorg, compassie en inclusie voor henzelf, hun mensen en het grotere geheel.

Het hart is de toegangspoort tot een hoger bewustzijn. Het is ons sensitieve kompas dat richting geeft in het leven. Je openstellen voor je hartintelligentie kan in het begin kwetsbaar voelen; zodra we het onszelf toestaan, ervaren we ook de kracht ervan. Zo kunnen we pionieren met een andere manier van ZIJN. LOVEEMPOWERS biedt een plezierige, impactvolle reis van zelfontdekking en zingeving, door het emotionele, fysieke, spirituele en mentale samen te brengen in een geïntegreerde ervaring.

TIL JE LEVEN NAAR EEN
HOGER NIVEAU EN STEL HET
SUCCES VAN JE BEDRIJF VEILIG

Wil je je solide, geïnspireerd en voldaan voelen, verbonden met wie je in de kern bent? Als je kijkt naar jouw impact, ben je dan tevreden met je prestaties en toegevoegde waarde in het grotere spectrum? Ben je klaar om je wijsheid, levenservaring en leiderschap uit te dragen en in een bredere maatschappelijke context te zien? Wil je ontsnappen aan de hectiek en jezelf een reset geven?

LOVEEMPOWERS biedt een praktische methode om je leven van binnenuit naar een hoger niveau te tillen. Het ontsteekt de fakkel die je toch al in je draagt. Vind alles wat je nodig hebt voor emotionele en fysieke voldoening in jezelf, door je volledige lichaamsintelligentie te integreren. Door je bewustzijn te verhogen, maak je de slag van hoofd naar hart. Laat ons je begeleiden om ‘Love’ als je staat van ZIJN te omarmen. Van daaruit creëer je als vanzelf het klimaat waarin je mensen floreren en stel je het succes van je bedrijf in het komende decennium veilig.

IN GESPREK

SLUIT JE AAN BIJ LOVEEMPOWERS:
MAAK ‘LOVE’ TOT JOUW SIGNATUUR

Sluit je aan bij de LOVEEMPOWERS beweging om je bewustzijn naar het niveau van ’Love’ te upgraden. Het moment is nu om je leven van binnenuit naar een hoger niveau te tillen. Neem de leiding over je leven en ontsteek de fakkel die je al in je draagt. Maak ‘Love’ tot jouw signatuur en laat het aan de basis staan van alle aspecten van je leven en werk.

AAN DE SLAG MET LOVEEMPOWERS

24-UURS INTENSIVE (1-OP-1)

Begeleide ervaring om razendsnel je bewustzijn te verhogen en de slag van hoofd naar hart te maken (zo makkelijk is het!)

IN GESPREK

PEER CIRCLE
(KLEINE GROEP)

Sluit aan bij een vervolg peer-circle gericht op verbinden, inspireren, vasthouden van je niveau van bewustzijn en doorgeven van de ervaring.

IN GESPREK

PODCAST SERIE

Luister naar onze podcastserie om meer te ontdekken en te beginnen met het verhogen van je bewustzijn

COMMUNITY

Word lid van ons ecosysteem om een nieuwe manier van ZIJN duurzaam te omarmen.

LOVEEMPOWERS MEDIA & EVENTS

SPOTIFY PLAYLIST: VOLG ONZE PLAYLIST – PERSPECTIEVEN VOOR ELKE DAG IN 2021

VOLGEN

VIDEO (ENG): LOVEEMPOWERS INTRODUCTIE – SLUIT JE AAN!

KIJK

VIDEO (ENG): DAVID BOWIE ABOUT MISMATCH TECHNOLOGICAL ADVANCE VS. HUMAN EVOLUTION

KIJK

VIDEO (ENG): THE GODFATHER – READY YOURSELF FOR THE 2020 DECADE

KIJK

VIDEO RTL Z - DE BAROMETER (ENG & NL): PRESENCEATWORK

kijk

LOVEEMPOWERS’ OPRECHTE MISSIE IS JEZELF TE VERBETEREN OM ANDEREN TE LATEN OPBLOEIEN

LOVEEMPOWERS heeft de oprechte missie om jezelf te verbeteren, zodat je anderen kunt laten opbloeien. In dit programma heb ik geleerd dat handelen vanuit cognitieve kracht alleen niet meer voldoende is om de uitdagingen van onze grillige wereld het hoofd te bieden. Ik heb ervaren hoe het je in balans brengt als je naar binnen gaat, echt je emoties voelt en contact maakt met je onderbuikgevoel. Wanneer je die delen van jezelf integreert, gaat alles zoveel soepeler in alle aspecten van je leven. Nu heb ik simpele oefeningen om dit ook in mijn dagelijks leven te onderhouden.


Annemarie Bekker.
Communications consultant bij
Stichting Anne Frank HuisLBSI   1259

HET STELT ME IN STAAT VERBINDING TE MAKEN MET MENSEN OP EEN PRETTIGE MANIER, ZONDER OORDEEL

De LOVEEMPOWERS aanpak introduceert een meer spiritueel aspect in leiderschapsontwikkeling. Voor mij betekende het dat ik bewust besloot te gaan handelen vanuit een staat van aandacht, zorg en liefde voor anderen. Hierdoor maak ik verbinding met mensen om mij heen op een prettige manier, zonder oordeel. Ik geloof dat dit de ontbrekende schakel is in corporate en een voorwaarde voor duurzaamheid. Als dit het uitgangspunt is voor jou en je collega's, kun je echt naar elkaar gaan luisteren en bruggen bouwen, onafhankelijk van welke rang je hebt of in welk team je zit.


Joost Halkes.
COO bij Kinly

LBSI   2347

IN MOEILIJKE SITUATIES BEN IK BETER IN STAAT GEGROND TE BLIJVEN EN TE REAGEREN VANUIT LIEFDE EN COMPASSIE.

Het LOVEEMPOWERS programma benadert abstracte onderwerpen op een nuchtere manier. Na het programma merk ik hoe ik me met meer gemak door de wereld beweeg. In moeilijke situaties ben ik bijvoorbeeld steeds beter in staat om gegrond te blijven en te reageren vanuit liefde en compassie. Het heeft de manier veranderd waarop ik met anderen omga, omdat ik makkelijker verbinding maak met mijn hart en intuïtie.


Maïte Oonk.
Director Design Doing bij KLM

LBSI   1379